onsdag den 17. april 2013

Banana And Chocolate Cake


Til en rugbrødsform:
2 æg
3 dl. rørsukker
ca. 4 dl. hvedemel
5 tsk. bagepulver
Korn af en stang vanilje (eller 2-3 tsk. vaniljesukker)
3 tsk. kardemomme
2 modne, mosede bananer
Revet skal og saft af 2 appelsiner (eller 1-2 dl. mælk)
31/2 dl. A38
3 spsk. kakao
50 g. hakket mørk chokolade

  1. Æg og sukker piskes lyst og luftigt.
  2. Mel, bagepulver, vanilje og kardemomme tilføjes skiftevis med appelsinsaften/mælken
  3. Banan og A38 tilføjes.
  4. Halvdelen af dejen hældes over i en anden skål. I den ene portion tilføjes kakao, og i den anden tilføjes hakket mørk chokolade.
  5. Dejene puttes skiftevis i en smut form, så man opnår en marmoreret effekt.
  6. Kagen bages ved 180 grader i ca. 40 min.

2 kommentarer:

  1. Årh, den ser godt nok lækker ud! Den skal helt sikkert prøve at bages en dag.
    Kh Mie Ziegler ♥
    http://mieziegler.blogspot.dk/

    SvarSlet