fredag den 9. august 2013

Healthy Banana Icecream With Peanutbutter & Cocoa


Det her er næsten for godt til at være sandt. Et sundt alternativ til sommerens mange is, med samme konsistens som softice. Mmmm... Det er simpelthen så lækkert! I alt sin enkelthed er det en frossen, blendet banan, og i det her tilfælde har jeg blendet en teske peanutbutter og et drys kakaopulver med, og drysset med kakao. Men som med så mange andre opskrifter kan den jo laves i et utal af varianter. Med bær, hakket chokolade, kokosmel, chokoladesovs, frugt, nødder, tørret frugt, peanutbutter, kakaopulver, vanilje osv. osv. Jeg har lavet en version før, med hindbær og kakao, og den kan I finde HER

Opskrift til 1 person:
1 banan
1 tsk. crunchy peanutbutter
1/2 tsk. kakaopulver
et skvæt citronsaft
kakaopulver til drys
  1. Bananen skæres i skiver og fryses ned. Det tager nok 3-4 timer, men det kan være en god idé at klare dette trin dagen før isen skal serveres.
  2. Bananen blendes til den har is-konsistens.
  3. Citronsaft, peanutbutter og kakaopulver tilføjes og der blendes ved lav hastighed, så det bliver blandet ind i, uden at smelte isen yderligere.
  4. Put i en skål og drys med kakao - server straks.

4 kommentarer:

  1. Det ser bare SÅ godt ud! Mums ;)

    Knus
    www.adicters.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Ser ekstremt godt ud! :-)

    Knus Michelle ♥
    http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

    SvarSlet