mandag den 19. august 2013

Homemade Müsli



Skole, 2 x arbejde og træning er klaret, og det er nu tid til at smide et indlæg ud til jer. Min mor og jeg gik i køkkenet den anden dag, for at få lavet en portion hjemmelavet müsli, og det endte med at blive rigtig lækkert. Jeg er vild med kombinationen af de ingredienser vi brugte, men i princippet kan man jo lave müsli med lige det, man selv allerbedst kan lide. Jeg er vild med at spise vores müsli på skyr og andre yoghurt-produkter.

Opskrift til et ret stort glas:
3 spsk. akaciehonning
5 dl. grovvalsede havregryn
1 dl. kokosmel
1 dl. hakkede mandler
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. usaltede græskarkerner
1 dl. tørred tranebær
2 dl. Kellogs All Bran (knus dem en smule med hænderne så stykkerne ikke er for store)
  1. Put honning, havregryn og kokosmel på en pande og rist det ved middel varme til det er let gyldent. Husk at røre i det hele tiden.
  2. Hæld det ud på et stykke bagepapir og lad det køle.
  3. Bland imens de andre ingredienser i en skål.
  4. Tilføj havregrynene når de er kølet af, og hæld müslien over i en lukket beholder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar