onsdag den 7. august 2013

Koldskål


Normalt køber vi altid koldskål, men den anden dag besluttede min mor og jeg at lave det selv. Jeg ved ikke hvorfor vi aldrig har gjort det før, for det var godt nok let, og så smagte det fuldstændig fantastisk af sommer. Det var bare den klassiske vanilje-udgave vi lavede, men hvis man vil, kan man evt. tilføje lidt blendede jordbær eller hindbær. Vi serverede den med (købte) kammerjunker og friske hindbær, og det var super godt! Efterfølgende har jeg også selv lavet kammerjunker, og den opskrift får I imorgen tidlig! I kan godt glæde jer!

Opskrift til 3 personer:
2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
3 spsk. sukker
korn fra 1/2 vaniljestang
1/2 l. tykmælk
1/2 l. kærnemælk
et skvæt citronsaft eller lidt citronskal
  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til tyk æggesnaps.
  2. Pisk kærnemælk og tykmælk i.
  3. Smag til med citronsaft.
  4. Stil i køleskabet til den skal spises og server med det tilbehør du bedst kan lide (kammerjunker, frisk frugt og bær eller koldskålsknas)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar