torsdag den 19. september 2013

Stadium


Selv om jeg ikke er meget for det, må vi erkende at efteråret og vinteren er på vej. Og det giver nogle udfordringer i forhold til løbeture. Det er alt for koldt til at hoppe i et par shorts, smide en t-shirt over hovedet, binde skoene og så afsted. Når de koldere måneder kommer er det lag-på-lag med løbetøj. Jeg har derfor fundet et helt vinter-outfit fra Stadium, der har en masse lækkert træningsudstyr fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser. Outfittet består af varme tights, en tætsidende og svedtransporterende undertrøje og en vind- og regntæt jakke. Derudover er handsker, pandebånd eller hue (jeg anbefaler pandebånd, det er mest praktisk i forhold til hestehaler) og en refleksvest en super god idé! Det bliver tidligt mørkt, og selvom du kan se bilerne, er det ikke sikkert at de ser dig. Skoene på collagen er ikke de smarteste, men det er en terrænsko og burde derfor stå bedre fast i sne og is. Det er måske lidt nørde-udstyr, men kunne være en god investering, hvis du er aktiv løber og gerne vil fortsætte på trods af sne og is. Det samme gælder uret. Det er absolut ikke nødvendigt for at løbe, men det er meget sjovt at kunne se hvor langt og hvor hurtigt du løber.

Jeg håber meget at jeg kan fortsætte med at løbe når sneen kommer, men hvis ikke jeg kan finde motivationen til at komme ud, har jeg heldigvis muligheden for træning i fitness. På stadiums hjemmeside kan du også finde sko til indendørs brug, fx. fitness.

I må endelig spørge hvis I har spørgsmål omkring min træning. Jeg svarer gerne på spørgsmål, og hvis det kunne have interesse kreerer jeg også gerne et indlæg.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar