søndag den 8. september 2013

Sweet Summer Muffins


Den her opskrift er fra en sommerdag, hvor Kamilla og jeg besluttede os for at bage. Vi endte ud med små, søde muffins, der virkelig fangede smagen af sommer med deres fyld af hvid chokolade, hindbær og ribs. Med en smule vanilje-skyr på toppen var det ultimativ nydelse og den perfekte lille kage til veninde-sludder i solen. Det er lidt for sent at nyde dem i solen, men de smager altså godt alligevel! Lidt senere kommer der et Berlin-køb mere på bloggen.

Opskrift til 40 mini-muffins:
1 æg
1,5 dl. sukker
50 g. smør
1,5 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
0,5 dl. mælk
100 g. hvid chokolade (mindre kunne nok også gøre det, men Kamilla og jeg kan rigtig godt lide chokolade!)
en passende mængde (frosne) ribs og hindbær (eller andre bær - evt. friske)
evt. en smule skyr rørt med vaniljesukker
  1. Pisk æg og sukker til det er tykt og lyst.
  2. Smelt smøret, lad det køle af og rør det i æggesnapsen.
  3. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
  4. Rør mel-blandingen i, skiftevis med mælk
  5. Hak chokoladen og tilføj den sammen med bær. Rør kun til bær og chokolade er fordelt.
  6. Fyld i små forme, og bag dem ved 180 grader i 15-20 min, til de er gyldne på toppen.
  7. Lad dem køle af, og top dem evt. med en lille dut vaniljeskyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar