fredag den 27. september 2013

Vegetable Soup


Sådan en varm, tyk suppe med masser af efterårs-smag redder uden tvivl en kold, mørk efterårs eller vinter dag! Så forkæl din familie, og smæk denne suppe sammen! Det tager ikke lang tid, og er meget ukompliceret!

Opskrift til 3-4 personer:
1 stort eller 2 små løg
2 fed hvidløg
3 cm. frisk chili
1 porre
2-3 pastinakker
7-8 kartofler (lidt færre hvis de er store)
2 grøntsags bouillon-terninger
vand
salt & peber
  1. Hak løg, hvidløg og chili. Du behøver ikke gøre dig umage, det skal alligevel blendes. Svits det i en gryde.
  2. Skær porren i skiver og tilføj den.
  3. Skræl pastinakker og kartofler, og skær dem i tern. Put dem i gryden, og lad dem blive svitset lidt.
  4. Tilføj boulion-terninger og vand til det dækker grøntsagerne.
  5. Bring det i kog, læg låg på, og lad det så koge til grøntsagerne er møre. Det tager ca. 30 min.
  6. Blend suppen og smag til med salt og peber.
  7. Server den varm, og meget gerne med nedenstående tilbehør.
Tilbehør:
Sprødstegt bacon
Croutoner (skær rugbrød eller andet brød i tern, put lidt olivenolie, salt og peber ud over, og bag dem ved 100 grader til de er sprøde)
Creme Fraiche

Ingen kommentarer:

Send en kommentar