torsdag den 19. december 2013

LookPerfect.dk


Jeg er blevet præsenteret for hjemmesiden lookperfect.dk, og har udvalgt mig nogle favoritter. Jeg har ikke prøvet produkterne, men de både lyder og ser rigtig lækre ud. De er alle fra mærket Hempz, og det lyder simpelthen så lækkert, at jeg godt kunne finde på at klikke det hjem.

Nummer 1 er en en fugtighedslotion med agurk og jasmin til hele kroppen. Den indeholder også ting som kamille, hampefrøekstrater og ren vitamin E, som alle skulle hjælpe med at blødgøre, beskytte, berolige og fugte huden, samt gøre den smidig. Derudover skulle den dufte utrolig godt!

2'eren er en sæbe, som gendanner hudens blødhed og glathed, da den øjeblikkeligt plejer huden. Den indeholder rene hampefrø ekstrater, som modarbejder at huden bliver tør. Den indeholder selvfølgelig også, som navnet antyder, jasmin, fersken og vilde roser, så også denne har en skøn duft!

Den sidste, nummer 3, er en bodybutter, med nogle af de samme egenskaber som de ovenstående produkter. Den indeholder nemlig også hampefrø ekstratet, og tilfører dermed masser af fugt. Den er særligt god at bruge på tøre albuer, fødder eller eksem.

Synes I også at det lyder godt? Så kig forbi lookperfect.dk, som forhandler både hårpleje, håraccesories og kropspleje

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med LookPerfect

Ingen kommentarer:

Send en kommentar