fredag den 3. januar 2014

2 Years With Me


Ikke nok med at vi er gået ind i et nyt år, er det i dag også 2 år siden jeg startede bloggen. 3 januar 2012 sad jeg nemlig og kedede mig, samtidig med at jeg lige havde fået øjnene op for blog-verdenen. Tanken slog sig fast, og wupti!(!) så havde jeg en blog. Det er ret vildt at der er gået 2 år. Jeg synes ikke det føles som så længe, men samtidig kan jeg godt se at jeg har udviklet mig meget, gennem mine år med bloggen. Skrivestil og layout er noget af det, der springer mig i øjnene, og det er ikke alle indlæg, som jeg er lige stolt af! Jeg har sorteret lidt i de gamle indlæg, men mange af dem er der stadig. Jeg synes nemlig at en del af bloggen er, at man kan gå tilbage, og se hvordan man har udviklet sig. Hvis jeg slettede alle de gamle indlæg, fordi de ikke lever op til min nye standart for tekst og layout, ville der mangle et kapitel i mit liv.

Jeg er stadig utrolig glad for at blogge! Som jeg også skrev i mit nytårsindlæg er bloggen mit frirum, der primært har fokus på det positive. Her kan jeg samle og dele de ting jeg holder af, og udelukkende fokusere på det gode. Det er mit eget lille ego-trip, og jeg elsker det! Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ønskede at komme længere med bloggen, for der er ikke noget jeg hellere vil! Men samtidig, er jeg også tilfreds, hvis det fortsætter som nu.

Jeg kunne godt tænke mig at fejre dette 2-års jubilæum på en eller anden måde, men hvordan ved jeg ikke endnu, så for nu bliver det bare dette indlæg, og så må vi se hvad jeg finder på.

Til sidst vil jeg sige mange tak fordi I gider læse med! For uden læsere, er en blog ikke meget værd. Jeg takker jer, der har læst med fra start, men også alle de nye - I er mere end velkomne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar