onsdag den 8. januar 2014

Produkt-Guiden.dk


Kender I Produkt-Guiden.dk? Som slogannet siger sælger de dele til bærbare, nemt og enkelt. Der er over 400.000 produkter i hele sortimentet, men den simple søgefunktion gør det let og overkskueligt at søge efter de dele, som man står om mangler. Om det er et nyt batteri, et tastatur, en skærm eller et cover, som man står og mangler, er det til at finde på Produkt-Guiden.dk. Det brede sortiment dækker over et hav af mærker - Apple inkluderet. 

Produkt-Guidens blog, er der mulighed for at søge efter gode råd og vejledning, så du nemt kan montere dine nye dele når du modtager dem - smart!

Ydermere har Produkt-Guiden også både facebookside, hvor der løbende kommer nyheder, tilbud og meget mere, og også en google plus konto, hvor man også kan følge firmaet. Så hvis du tænker at denne hjemmeside lyder som noget for dig, kan jeg kun anbefale at du går ind og følger med, så du har mulighed for at få fat i nogle af de tilbud der kommer. 

I videoen nedenunder, som er taget fra den youtube konto, som de også har, kan du se hvor simpelt det er at søge efter et specifikt produkt. Det burde gøre det let og overskueligt, og sikre dig at du får købt det rigtige. Alt andet ville da være ærgeligt.Dette indlæg er sponsoreret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar