torsdag den 24. april 2014

Snickers Cookies




Cookies gør alle glade. Mig inkluderet. Og at bage cookies, gør mig også glad. For mig er cookieprocessen (næsten) lige så god som at spise dem. De her cookies er dejligt sprøde i kanterne, men samtidig bløde og chewy i midten - lige som rigtige cookies skal være. De er fyldt med mælkechokolade, der har fået selskab af min yndlingschokoladebar; Snickers. Der sker altså et eller andet når man kombinerer kager med favoritslik. Det er dobbelt op på lækkerhed.

Opskrift til ca. 30 cookies:
115 g. blødt smør
1 dl. sukker
1 dl. brun farin
1 æg
2,5 dl. hvedemel
0,5 dl. kakao
1 tsk. vaniljesukker
0,5 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
en knivspids natron
evt. omkring 3 spsk. mælk
100 g. mælkechokolade
2-3 Snickers Bars
  1. Pisk smør, sukker og brun farin lyst og luftigt.
  2. Tilføj ægget, og pisk grundigt.
  3. Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig, og rør dem i dejen ad to-tre omgange.
  4. Juster konsistensen med mælk, så dejen ikke er alt for tør.
  5. Hak mælkechokoladen groft, og rør det i dejen.
  6. Rul dejen til kugler, og placer dem med god afstand bageplader, der er beklædt med bagepapir.
  7. Skær Snickersne i stykker på knap 1/2 cm, og fordel to ovenpå hver cookie. Tryk dem godt ned i kagerne, så du sikrer dig at de sidder godt fast.
  8. Bag cookies'ne ved 190 grader i 10-12 minutter, eller til de er faste i kanterne, men stadig bløde i midten.
  9. Lad dem køle af på en bagerist, inden de pakkes i en lufttæt dåse, hvor de fint holder sig et par dage.
TIP: Disse cookies holder sig fint nogle dage, men smager, som så mange andre kager, allerbedst på dagen de er bagt.

2 kommentarer:

  1. Nøj hvor ser de gode ud. Det er farligt at ligge en sådan opskrift ud. Nu er jeg jo næsten nødt til at lave dem :)

    SvarSlet
  2. Haha, jeg synes bare du skal give dig i kast! De er gode!!!

    SvarSlet