tirsdag den 1. april 2014

Williamdam Online Bookstore


For tiden er kogebøger noget af det, jeg ønsker mig allermest af. Der er så mange kogebøger med alverdens lækre opskrifter! Både de sunde og de mindre sunde af slagsen. Jeg synes det er enormt rart at have en stor samling bøger man kan finde inspiration i, og tilmed ser det jo også fint ud, hvis man har en stribe kogebøger stående i reolen. Lige nu dækker min samling over en cupcakebog, en stor en fra Mette Blomsterberg, en af Jamie Oliver, to salatbøger af Tina Scheftelowitz, "Lykken er Chokolade", der er den ultimative chokoladesøde bog, og et par andre små bøger.

Som I kan se, er det mest salatbøger og kagebøger jeg gerne vil føje til min samling. Store, tunge retter er ikke så meget mig, men jeg synes til gengæld at det nogle gange kan være svært at finde på nye og innovative salater. Jeg kommer tit til at bruge de samme råvarer om og om igen, og det kan godt blive lidt kedeligt. Derfor er det dejligt med nogle bøger, man kan søge inspiration i. Kager er en af mine store svagheder, og jeg kender (næsten) ikke noget bedre end at gå i køkkenet for at fremtrylle lækre kager til min familie - både de "rigtige" kager, men bestemt også de sunde alternativer. Derfor ville det også være skønt med både bøger som "American Pie", der indeholder amerikanske fuldfede klassikere, og "Sunde Søde Sager", der er spækket med lækre alternativer uden sukker og hvedemel. Derudover er jeg jo så heldig at have en juicer, men jeg kunne godt tænke mig idéer til lidt mere alternative opskrifter, end de evindelige appelsin/ælbejuices, der tilsættes lidt gulerødder hvis det er rigtig vildt!

Jeg har fundet alle disse (og mange flere) kogebøger på Williamdam.dk, der er en online boghandel med altid billige bøger. Jeg vil anbefale jer at kigge forbi, både hvis I leder efter kogebøger, men bestemt også hvis I kigger efter romaner, fagbøger, børnebøger eller andet. Der er lidt af det hele, og som sagt til gode priser, og så scorer de 9,5 ud af 10 på Trustpilot!

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar