torsdag den 23. oktober 2014

Power Banks


En iPhone, der løber tør for strøm, er noget af det mest irriterende. Der er ikke noget værre end at være på farten, og så stå der med en telefon, der er helt død. Derfor er powerbanks nok den mest geniale opfindelse siden iPhonen. De gør det nemlig muligt for dig at tage strøm med, så du undgår en akut tør-for-strøm-krise. 

Jeg har selv den classiske model i sort, og jeg er meget, meget glad for den! Jeg plejer at sætte den til at lade op natten før jeg skal bruge den, og så pakker jeg den i min taske næste morgen sammen med USB-delen af min iPhone oplader, og så er jeg ellers klar til en lang dag på farten.

Powerbanks'ne fåes i mange udformninger og farver. De ovenstående er de modeller, der er at vælge mellem på Powerbanken.dk, men kun et udvalg af de farver, der er at vælge imellem. Jeg synes at Power Stone'en er super lækker, og hvis jeg stod og manglede en powerbank lige nu, ville jeg nok klikke den hjem. 

Udover powerbanks, er det også muligt at købe forskellige kabler, så du kan forbinde din powerbank med forskellige telefoner. Jeg kunne godt overveje at købe et kabel, så jeg ikke skal bruge kablet fra min oplader, men måske er det også bare en af de ting, der ryger på min ønskeliste. Behovet er jo ikke akut, og særligt ikke her mens jeg er på efterskole. Men smart, dét er det!

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar