mandag den 15. december 2014

Pakkekalender: 15 december

Min bedstefar er en lidt spøjs person. Han er i slutningen af 60'erne, og på mange måder en ældre og lidt kunstig mand. Men samtidig er han den skøreste, mest fjollede og til tider barnlige mand, jeg kender. Han er så rar at være sammen med, for han kan både grine, fjolle og lave platte jokes, men også være mere seriøs og rigtig behagelig at snakke med, på den der lidt gammelkloge måde.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi har hængt længe over morgenmaden sammen, når jeg har været feriebarn hos mine bedsteforældre. Vi har nemlig den samme kærlighed for langsom morgenmad, gode krimier, kaffe og hyggelige snakke. Der er ikke det emne, vi ikke har snakket om, når vi har siddet der, i det lune køkken til langt op ad formiddagen. Det er simpelthen noget af det bedste.

Kreativ er han også, min kære bedstefar. Og i dag var det dette maleri, jeg fandt, da jeg åbnede dagens pakke. Et maleri, som han har malet til mig. Jeg er simpelthen så glad for det, også selvomd et måske ikke er noget, jeg ville vælge i en butik, men det betyder virkelig meget, at han har malet noget til mig. Jeg sætter så stor pris på, at han er min bedstefar, så jeg synes virkelig at det var en sød tanke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar