mandag den 22. december 2014

Stila Gardiner

Der er noget flere ting man skal tage stilling til, når man indretter sit hjem, end man lige tænker over. I hvert fald hvis man går op i indretning. For ofte er det nogle af de ting, som man ikke er nødvendigvis er opmærksom på, der gør hele forskellen. Gulvet: skal det være af træ, klinker eller med tæppe på? Væggene: Skal de være helt hvide, farvede eller med tappet? Måske er der en enkelt væg, der skal skille sig ud? Vindueskarme: Dybe eller smalle? Og hvilket materiale?

Gardiner er også et af disse punkter. Det er en selvfølge at man har gardiner i henhold til deres funktion, og ofte er det bare noget af det, som man kører i IKEA og køber. Men gardiner kan også betyde en stor del for helheden af et rum. Gardinerne kan lukke nysgerrige blikke og lys ude, men også lade lyset passere igennem, og skabe et nyt, behageligt lys. Derfor er det vigtigt at overveje hvilken funktion gardinerne skal have i et rum. I et soveværelse, skal der måske mørklægges helt, mens de godt kan være lettere i stuen. Disse ting skal man overveje, ligesom man skal overveje det æstetiske udtryk, man ønsker. For der er ingen regel om at funktion og design ikke kan gå hånd i hånd.

Stila bestræber sig netop på at producere gardiner, der er skræddersyede til de behov og ønsker, man har. Sortimentet er stor og varianterne mange - ja, jeg blev overrasket over hvor mange forskellige former for gardiner, der egentlig er! Jeg er vild med konceptet om at man kan få tilpasset gardinerne, så man ikke skal gå på kompromis, og ende ud med det næstbedste, når nu det er muligt at få det bedste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar