lørdag den 24. januar 2015

Banana Muffins



Super simple og rigtig lækre bananmuffins, som jeg lavede til min familie, da vi var i sommerhus i efterårsferien. Det er længe siden, det ved jeg godt, men det gør jo ikke opskriften ringere. De tog ingen tid at bikse sammen, men smagte super lækkert til en kop kaffe hen ad eftermiddagen. Prøv dem næste gang du har et par overmodne bananer liggende i frugtskålen.

Opskrift til 7-8 muffins:
1 æg
40 g. sukker
2 (over) modne bananer
1 spsk. flydende becel, smagsneutral olie eller smeltet smør
50 g. hvedemel
25 g. havregryn
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
½ tsk. kardemomme
et nip salt
50 g. hakket mørk chokolade
50 g. hakkede mandler, hasselnødder eller valnødder
  1. Pisk æg og sukker grundigt sammen med en elpisker, til det er helt lyst og luftigt.
  2. Mos bananerne med en gaffel, og rør dem i æggesnapsen sammen med fedtstoffet.
  3. Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem i dejen.
  4. Vend chokolade og nødder i.
  5. Fordel dejen i 7-8 muffinsforme, og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min. til de er gyldne.
  6. Lad dem køle af, inden de serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar