tirsdag den 20. januar 2015

Et indretningstip

Vi har efterhånden snakket en del indretning her på bloggen. Jeg har i flere indlæg nævnt forskellige måder, hvorpå man kan ændre et rum, og skabe den stemning man ønsker. Og her kommer der endnu et bud på, hvordan det er muligt at transformere rummet, og skabe en helt anden helhed og stemning.

Rummet på billedet ovenover er meget enkelt indrettet, og har sikkert også været flot inden væggen blev malet i den grå nuance. Men den grå farve bidrager med en smule mere dybde og liv til rummet, og skaber på en måde mere varme og stemning i et rum, der ellers kunne virke en smule tomt og kedeligt. Den grå væg formår at "ramme spisestuen ind", og skabe en lidt mere dramatisk og tydelig overgang fra det ene rum til det andet.

Det er sådanne små ting, man skal tænke på når man indretter. Den grå væg forstyrrer ikke blikket, og virker på ingen måde voldsom, men har alligevel en enormt positiv indflydelse på indretningen.

denne hjemmeside kan man finde en masse forskellig vægmaling, så man kan få nøjagtig den nuance, man ønsker. Det er nemlig vigtigt at ramme helt rigtigt med farven, da det ellers ikke vil have samme effekt. En for mørk farve vil virke dyster og for voldsom, mens en lys farve ikke vil give den samme dybde. Ovenstående billede er et godt eksempel på et helt korrekt valg, synes jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar