lørdag den 21. februar 2015

Glastavler fra Kontorlinien

Et stresset familieliv med mange forskellige ting, der skal nåes og planlægges, kan ofte være svært at danne sig et overblik over. Når puslespillet skal lægges, kan det derfor være rigtig godt at kunne danne sig et visuelt overblik. Det gør det lidt lettere at overskue et til tider uoverskueligt, men også hektisk rart, familieliv. Herhjemme er der i hvert fald tit run på, når vi alle gerne vil træne, mine forældre har fuldtidsjob, der også nogengange kræver lidt ekstra, mine brødre har legeaftaler, der er en hund, der skal luftes, mad, der skal laves, et hus der skal holdes og så mange andre hverdagsting.

I den forbindelse har min mor ofte snakket om at få et par magnetiske glastavler i vores køkken. Sådan nogle, som man kan hænge fødselsdagsinvitationer og andre vigtige sedler op på, og samtidig skrive små huskenoter på. Det er altså ret genialt.

Vi har set dem en del steder, og der er flere forskellige variationer, men et bud kunne fx. være de glastavler fra kontorlinjen, som I kan se på billederne ovenover. De fåes i utallige størrelser (alt fra 30x30 til 200x100 cm), og det vil derfor være muligt at finde en størrelse, der passer ind i fx. køkkenet. Ligeledes fåes de i et utal af farver (også flere end dem, der er herover), så det ikke blot er en praktisk foranstaltning, men også et dekorativt indslag i boligen. Hvis man rigtig vil gøre noget ud af det, kan man jo overveje at investere i et par fine magneter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar