lørdag den 21. februar 2015

Malthe 10 År

I dag har min alleryndlings lille-lillebror fødselsdag. Rund fødselsdag, for at det ikke skal være løgn. Jeg er derfor hjemme fra efterskolen, så jeg kan være med til at fejre ham. For lige meget, hvor meget jeg nyder og elsker efterskolelivet, så vil jeg til hver en tid prioritere min familie. De er trods alt det vigtigste, jeg har.

Det har været en skøn dag, og jeg har virkelig nydt at være med til at fejre min søde og dejlige (og snart ikke så lille) lillebror. Han blev vækket med gaver, som han blev overlykkelig for, og det glæder jo også os andre. Så havde han lige et fodboldstævne, der skulle spilles (og som de heldigvis, i dagens anledning, vandt), så i denne pause fik Rasmus og jeg løbet en tur ned for at heppe lidt, og så fik vi ellers kokkereret og anrettet lækker frokost til den helt store guldmedalje, inden der kom gæster til frokost. Efter frokost havde Malthe arrangeret at vi skulle bowle, og nu har vi netop drukket kaffe og spist de fodboldkager, der var blevet bestilt fra fødselaren. Jeg havde bagt i går aftes og dekoreret her til formiddag, og fødselsdagsbarnet var heldigvis yderst tilfreds og imponeret - og det var gæsterne vist også.

En dejlig, dejlig dag, som jeg er glad for at jeg ikke er gået glip af. Der er Olsen Banden weekend på skolen (alle Olsen Banden filmene i træk sat på inde i salen, med Olsen Banden menu og opgaver), som jeg egentlig godt ville have været med til, men jeg må også prioritere, hvad der er vigtigst. Og jeg ved, at jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke var med til at fejre fødselsdag.

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL MALTHE MED DE 10 ÅR!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar