lørdag den 14. februar 2015

My Valentines Day

Min Valentines Day har ikke været noget særligt. Denne amerikanske tradition har det aldrig været noget, jeg er gået synderligt op i, og da jeg ingen kæreste har, har i år ikke været året, hvor dette skulle ændre sig. Idéen og tankerne bag er meget sjov, men for mig er det fint at det blot er en reminder om at vi skal huske at forkæle dem i vi har kær. Jeg har ikke noget behov for særlig opmærksomhed, gaver, blomster og chokolade på lige netop denne dag, men hvem ved? Måske den vokser på mig en dag, denne amerikansk-adopterede "højtid".

Så nej, blomsterne ovenfor er ikke mine. De er fra min far til min mor. Jeg synes det er så dejligt at have forældre, der efter 14,5 år stadig elsker hinanden så højt som de gør. Som udpræget familiemenneske, er der ikke noget, der gør mig gladere, end at jeg kan mærke at de har det så godt sammen. Så jeg bliver næsten lige så lykkelig som min mor, når min far kommer hjem med blomster til hende. Også selvom det er en anelse fjollet.

Min dag er i stedet primært blevet brugt i køkkenet, hvor jeg har fremtryllet overraskelser til min kære bedstefar, som jeg skal til fødselsdag hos i morgen. Jeg har haft hviledag i dag, da jeg har planer om en 13 km. i morgen tidlig, som jeg gerne skulle have friske ben til, og tiden har dermed været til lidt mere tidskrævende køkkenprojekter, hvilket jeg altid synes er monster hyggeligt. Men nu er jeg også en smule rastløs, og glæder mig til at komme i løbeskoene. Så jeg vil gå i seng, grine lidt af Jonathan Spang, og så stå op til min sidste feriedag, med lang løbetur og familiefødselsdagsbrunch, inden jeg skal tilbage til NÅE hen ad aftenen. Jeg har det godt.

Har I gjort noget særligt ud af Valentines Day?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar