lørdag den 21. marts 2015

Bananvaffelperfektion

Min morgen startede ret perfekt med de allerbedste bananvafler, der var lavet efter samme opskrift som mine allerbedste bananpandekager, serveret med frugtsalat, skyr og et drys nødder, og spist i sødt selskab, bestående af mine brødre og mor. Da jeg var i Netto forleden, faldt jeg nemlig over et vaffeljern, der kan lave TO vafler på én gang, til den nette sum af 150 kr., og med en vaffelglad familie på fem, var det da noget af et scoop. Så det skulle selvfølgelig indvies i dag, hvor der også lå et par brune bananer i frugtskuffen, og vi havde tid til at hænge lidt over morgenmaden, inden vi skulle i gang med fødselsdagsforberedelser. Nogen fyldte jo, som bekendt 17 år i onsdags, og derfor får vi huset fuld af gæster til eftermiddag, hvor vi har inviteret til boller og lagkage. Jeg glæder mig. God lørdag til jer<3

Opskrift til 10 bananvafler:
2 (over) modne bananer
4 æg
1 dl grahamsmel eller fuldkornshvedemel
1/2 dl kokosmel
1/2 dl kokosfibermel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
2 dl mælk
topping: fx frugtsalat, skyr og ristede nødder/kerner/kokosmel

  1. Mos bananerne, og pisk det hele sammen til en ensartet, tyk og luftig dej.
  2. Opvarm vaffeljernet, put en smule fedtstof på, og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagte.
  3. Server med lækker topping, og nyd gerne med en kop kaffe eller the til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar