onsdag den 18. marts 2015

Fødselsdagsbarn

Gæt, hvem der har fødselsdag i dag? Det har undertegnede! Det er i dag 17 år siden jeg (18 dage over tid) endelig besluttede at komme ud fra min mors mave, for at hilse på verden. 17 gode år med masser af oplevelser og rejser, en kærlig familie og omgangskreds, og en efterhånden rimelig stor mængde erfaringer i baggagen. Mit syttende år har på mange måder været godt.

At fylde 17 er på mange måder ikke noget særligt. Jeg har måtte købe mild alkohol i et år, men må stadig vente endnu et år på de stærkere sager, tobakken, kørekortet, stemmeretten og alle de andre rettigheder, der følger med, når man, i hvert flad juridisk set, bliver voksen. Uha. Kørekortet glæder jeg mig til, men tobakken og den stærke alkohol har jeg ikke planer om at udnytte, og stemmeretten og alle de andre forpligtigelser skræmmer mig en smule. At blive voksen bliver spændende, men jeg tror ikke på at det sker over en nat. Og hvis det gør, så har jeg heldigvis et helt år til at forberede mig til den morgen, hvor jeg pludselig vågner op og er voksen.

Så jeg tror bare jeg vil nyde, at jeg nu er 17. Nyde denne dag, og det sidste år som ung uden forpligtelser.

Vi har hel MOT-dag her på skolen, så jeg får lov til at bruge hele min fødselsdag nede i tekstil med at sy min gallakjole. Det er skam en ganske fin måde at bruge dagen på! I aften kommer mine forældre og brødre, og så kører vi ud og fejrer mig med god mad på en eller anden restaurant. Det glæder jeg mig også til. Rigtig meget endda. Og så skal jeg holde fødselsdag for familien i weekenden, hvilket højst sandsynligt også bliver dejligt og hyggeligt. Det plejer det da i hvert fald.

Ønsker jer alle en skønherlig dag<3 - og håber at jeg kan bidrage med lidt godt vejr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar