mandag den 20. april 2015

Abelone Holte

Foråret byder på forskellige festlige sammenkomster og anledninger. For mit vedkommende fin fest (gallafesten på NÅE) og hele tre konfirmationer. Mange andre holder sikkert også bryllup og barnedåb, her når vejret bliver lunere og solen kommer frem. Det er som om det indbyder lidt ekstra til fest.

I den forbindelse skal der lidt nye klæder til. Kjolerne herover er alle fra webshoppen Abelone Holte, der har mange pæne ting. Også lidt til den dyre side, men hvis det ikke er til galla/konfirmation/bryllup/barnedåb at man skal investere lidt ekstra i en flot kjole, så ved jeg ikke hvornår det ellers skulle være. Grunden til de lidt høje priser er selvfølgelig også, at Abelone Holte forhandler designertøj, fra både (for mig) kendte og ukendte designere. Baum und Pferdgarten, Designers Remix og Wolford er nogle af dem, jeg kender, men måske kender I mange flere - der er i hvert fald masser at vælge mellem.

Udvalget er stort, og spænder altså over flere designere, og også mange forskellige slags beklædning: sko, accessories, smykker, tøj, strømper, tasker, pleje og skønhed.

Så hvis du, ligesom jeg, går og leder lidt efter kjolen til den næste festlige lejlighed, eller måske en pæn bluse, det perfekte par sko eller en ny taske, og gerne vil investere i noget ekstra lækkert, så smut forbi Abelone Holte! Gavekort kan du også få, hvis du ønsker at forkæle en, du har kær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar