onsdag den 29. april 2015

Karneval & Udklædning


Ved I hvad der er d. 15-23 maj? Der er karneval i Aalborg! Det er (desværre) ikke noget, jeg skal til, men det ser sindssygt sjovt ud! Fest og farver, og masser af god stemning! Hvis jeg havde mulighed for at tage til Aalborg med en flok efterskolevenner, tror jeg det ville være helt vildt sjovt. Jeg har før prøvet at dumpe midt ned i et karneval, og det er altså en ret sjov og lidt syret og voldsom oplevelse. Så med efterskolefolk, tror jeg det ville være noget af en fest!

Jeg har fundet nogle ret fine indianerkostumer fra temashop og ekostumer, og det tror jeg ville være helt perfekt udklædning til karneval. Tilpas sjovt og "kostume-agtigt", men heller ikke for meget og alt for besværligt at have på rundt i byen. Der er også mange, mange andre kostumer at finde på de to hjemmesider, der begge tilbyder hurtig og billig levering.

Hvis I er 9. klassere, og dermed har sidste skoledag her i slutningen af maj, kan I måske også bruge de to hjemmesider til at søge efter kostumer. Det er altså en sjov dag, sidste skoledag, så jeg kan i den grad anbefale at få anskaffet et fedt kostume. Det er en oplevelse, man kun får én gang, og det er altså bare sjovest, hvis folk går op i det. Så tjek det ud! Måske skal du være indianer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar