onsdag den 15. april 2015

Morgenmad i Sengen & Rygproblemer

Jeg spiser dejlig morgenmad i min seng i dag. Det er sådan set virkelig rart og ret tiltrængt. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg bøvler lidt med min ryg i disse dage, og at jeg derfor er hjemme fra efterskolen.

I weekenden oplevede jeg stik i mit bryst, der gjorde mig ret nervøs og bange, og siden søndag aften har jeg haft utrolig ondt i hele min ryg. Min lænd er stiv og øm, og den øverste del af min ryg, hele vejen op i nakken, værker og spænder ved den mindste bevægelse. I går var jeg så ved kiropraktor, og hun så en sammenhæng mellem mine stik i brystet og min rygs generelle tilstand. Så hun knækkede mig og trykkede mig, og gav mig besked om at skåne mig selv og få slappet af.

Så det er planen for nu. At jeg skal slappe af og skåne min ryg. Det er jeg desværre enormt dårlig til at gøre på efterskolen, for der er altid noget, jeg gerne vil. Jeg får altså ikke den hvile og ro jeg har brug for, og det er derfor, jeg er taget hjem. Ryggen har også resulteret i alt for lidt nattesøvn, så der har jeg vist også noget, jeg skal have indhentet. Dårlig ryg og søvnunderskud er altså ikke en kombination, der kan anbefales, for det ene forstærker det andet, og så er man inde i en ond cirkel, der er svær at bryde.

Jeg har det ellers bare så godt på efterskolen for tiden, så jeg håber at kunne komme tilbage igen snart. Hvis det går som planlagt, skal jeg tilbage til NÅE efter min anden behandling imorgen formiddag, men jeg bliver nødt til at se tiden an.

Nu har jeg efterhånden fået spist min morgenmad, der bestod af skyr rørt med lidt moste bær og toppet med banan, friske blåbær, kokosflager og pistacienødder, en halv chokorug fra Lagkagehuset, der var tilovers fra i går, samt æblebåde, så nu vil jeg lave mig en ny kop the, og så få lavet lidt fysik/kemi-dispotitioner, så jeg ikke er alt for meget bagud i forhold til undervisningen.

Hav en dejlig onsdag og pas på jer selv<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar