torsdag den 28. maj 2015

Én Måned TilbageTak for en fantastisk aften til NÅE årgang 14/15 og 15/16. Det var simpelthen en fornøjelse at møde så mange smil og åbne sind på en flot maj aften.
Posted by Nørre Åby Efterskole on 27. maj 2015

I går var en lidt særlig dag for NÅE folket. Det var kommende elevers aften, hvilket betød at vores skole (for et par timer) blev fyldt med de mennesker, der efter sommerferien vil kalde NÅE for deres skole. Helt mærkeligt, men egentlig også meget rart at møde de folk, vi skal overdrage skolen til. Det er lidt svært at forene sig med tanken om at nogle andre skal være her, bo her, gå i skole her, sove her, grine her, spise her, slappe af her, græde her, snakke her. Det er ret svært at forholde sig til.

Men i går var også særlig, fordi der præcis var en måned til vi stopper. Så helt officielt, har vi taget hul på vores sidste måned her på NÅE. Det er slet ikke til at forstå. Slet, slet ikke. 27 juni kører jeg fra Nørre Åby Efterskole for sidste gang. Årh, bliver helt trist og sørgmodig bare ved tanken. Det blev vi også i går aftes. For da de kommende elever var taget hjem holdt vi en lille "afslutningsceremoni", hvor lærerne sang for os. Og så græd vi. De fleste af os. Nogle mere end andre, men vi var alle sammen påvirkede. Det vi har sammen er bare så godt. Så jeg tror det var både glædes- og triste tårer. Glæde, fordi det var så smukt og fordi vi er så taknemmelige for det vi har oplevet, men triste fordi det snart er forbi.

En måned kan virke som lang tid, og det forsøger vi også at overbevise os selv om at det er, men når vi har oplevet hvor hurtigt de foregående 9,5 måned er gået, og når vi kan tælle weekender og uger vi har tilbage på én hånd, så er det lidt svært.

Jeg er ikke klar til at skulle sige farvel til NÅE<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar