mandag den 18. maj 2015

Gallakjolen

Gæt hvem, der har syet kjolen her? Og gæt hvem, der skal have den på til galla? I begge tilfælde er svaret mig, og jeg er simpelthen så stolt og glad for mit resultat! Som jeg har nævnt flere gange, har jeg haft gallatøj som linjefag herude på efterskolen, og det er altså denne kjole, jeg har arbejdet på det sidste lange stykke tid.

Det har krævet mange timer og frustrationer (og også et par tårer må jeg erkende), men jeg er så uendelig glad for det produkt, jeg er endt med. Den blev præcis, som jeg havde ønsket mig, og jeg kan næsten ikke vente med at skulle have den på, til vores famøse "fin fest", der finder sted imorgen.

Er så stolt af at det lykkedes mig, at få syet så smuk en kjole, og at jeg holdt i til det sidste, og fik ført min vision ud i livet. Hvis jeg havde vidst, hvor omfattende et projekt mit design var, havde jeg nok ændret planerne til noget mere simpelt, men når jeg så står her, med den færdige kjole, er jeg blot lettet over, at det først var under processen, at det gik op for mig, hvor svært det var, det jeg havde kastet mig ud i. For ellers havde jeg ikke fået denne elegante og smukke kjole ud af det, som jeg nu er endnu mere stolt af at have lavet. Synes bare den er blevet flot, og meget mig.

1 kommentar:

  1. Den er så smuk. Glæder mig til at se den på, på et tidspunkt. Det kan kun blive meget smukt... Mor

    SvarSlet