torsdag den 11. juni 2015

Avokadomadder

Det her er den letteste og lækreste frokost, som jeg nok aldrig bliver træt af. Det er noget så simpelt som ristet rugbrød med avokado, men det smager bare virkelig godt. Nogle gange er det bare det mest enkle og ukomplicerede, der er bedst og lige dét, man har brug for og lyst til. Det er tilfældet med avokadomadder: Det smager bare altid godt! Nogle gange går de, hos mig, lidt i glemmebogen, men i weekenden huskede jeg dem, og spiste ovenstående frokost. Sammen med en bunke søde, nye, danske gulerødder og et par cherrytomater, var det rigtig god frokost, og lige hvad jeg havde brug for under prøveforberedelserne.

Apropos prøver, har jeg overstået 2/5 mundtlige prøver - fysik/kemi og dansk. Begge er gået forrygende, og jeg er kommet glad ud med 12-taller. Imorgen står den på matematik, og så engelsk og tysk, tirsdag og torsdag i næste uge. Dem er jeg lidt mere spændt på, og særligt den sidste kræver en del forberedelse... Yirks, jeg er nervøs...
Er I egentlig til prøver eller eksaminer for tiden? I så fald ønsker jeg jer held og lykke!

Fremgangsmåde til avokadomadder:
Skiver af rugbrød ristes sprødt på begge sider, og avokado moses ud herpå med en gaffel. Drys med salt, peber, et skvæt citron og evt. lidt chiliflager. Spis med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar