fredag den 19. juni 2015

Fredag på NÅE

Fredagen på NÅE er jo en smule anderledes end mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, i og med at vi får tidligere fri og går på weekend. Skemaet er, som jeg nævnte i indlægget om en almindelig torsdag, ikke længere normalt for vores vedkommende, da vi er i gang med prøverne og færdige med klasseundervisningen. Men jeg synes stadig at jeg skal gøre rækken af "en almindelig dag på NÅE"-indlæggene færdige. Hermed får i sidste led i rækken: Fredagen.

06:55 - Vækkeuret ringer for sidste gang i denne uge, og jeg står op til en ny (lidt kortere dag), med udsigten til weekend meget nær.
07:15 - Morgenmad i spisesalen, der indeholder en buffet med rugbrød og nybagte boller med pålæg, surmælksprodukter, havregryn, cornflakes og müsli, måske noget frugt, kaffe og the, vand og mælk. Alle skal være i spisesalen 7:25
07:45 - Værelsesrengøring. Det værste ordnes, så der ser nogenlunde ud.
07:55 - Områderengøring. Man gør rent på sit tildelte område, til klokken kvart over, hvor man bliver tjekket af en lærer.
08:20 - Undervisningen starter
09:55 - Pause og formiddagsforfriskning, der er frivilligt men super hyggeligt! Nok mit yndlingsmåltid på hele dagen, hvor der også bliver serveret brød, frugt og grønt og måske lidt rester, samt masser af kaffe og the.
10:20 - Formiddagssamling starter med en sang, og herefter er ordet frit for den lærer, der står for samlingen.
10:40 - Undervisningen fortsætter
12:15 - Undervisningen slutter
12:25 - Middag i spisesalen, som køkkenet og køkkenholdet har stået for. Vi får varm mad til frokost, og det er for det meste super lækkert!
13:00 - Færdige i spisesalen efter dagens beskeder er blevet givet og den eventuelle post er blevet delt ud. Herefter har vi lidt fri, hvor man, hvis man kan nå det, gerne må gå i byen eller hvad man nu ellers har lyst til.
13:45 - Linjefag starter, hvilket om fredagen er TiF (altså tirsdag/fredag). Her i den sidste periode har jeg haft smykker som TiF, men der er mange valgmuligheder!
15:15 - Linjefag slutter og vi har weekend. Når vi har fri, må man tage afsted eller blive hentet, hvis man skal hjem på weekend. Hvis man derimod skal blive på skolen i weekenden, skal vi mødes klokken 15:45, for at få praktiske informationer om weekendens program, spisetider, køkkenvagter, sengetid og rengøringsområder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar