onsdag den 10. juni 2015

GIVEAWAY: Happy Zebra

Kan I huske de fodboldplakater, jeg havde fået til mine brødre, som jeg skrev om i weekenden? Nu er det blevet tid den lidt sjovere del (for jer i hvert fald). Det er nemlig blevet tid til en giveaway her på bloggen! Det er længe siden vi har haft sådan en, men da jeg fik muligheden for at forkæle jer lidt, takkede jeg ja med det samme. Synes det er ret hyggeligt, at give jer muligheden for at vinde en fin plakat, der måske kan give jer lidt hverdagsforkælelse og luksus. Jeg ved i hvert fald fra mig selv, at det altid er rigtig rart, hvis man pludselig får/køber en mindre gave "bare fordi". Og det er det, jeg giver jer muligheden for nu!

I kan vinde en valgfri 50x70 cm. plakat fra Happy Zebra til en værdi af 349 kr. Alt i skal gøre er at like min facebookside og Happy Zebras facebookside, og så skrive en kommentar under dette indlæg, med et link til den plakat i ønsker jer. Hele deres udvalg kan I finde her (plakaterne på collagen er altså blot et lille udpluk af sortimentet - der er mange flere!). Om ca. 14 dage finder jeg vinderen, som jeg kontakter direkte. Held og lykke!

Pssst..! Hold øje med min instagram (MarieJosiasen) senere i dag, hvor der også vil være mulighed for at deltage i en konkurrence

Denne giveaway er lavet i samarbejde med Happy Zebra

4 kommentarer:

 1. Jeg ønsker mig denne http://www.happyzebra.dk/product/dancing-in-the-rain/
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg har længe været forelsket i denne her http://www.happyzebra.dk/product/eyes/
  Krydser fingre
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med denne:)
  http://www.happyzebra.dk/product/last-day-of-your-life-pink/

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med denne http://www.happyzebra.dk/product/dream-big/

  SvarSlet