torsdag den 9. juli 2015

Europa Tour: Prag I

Prag var nok den af storbyerne, som jeg havde glædet mig allermest til. Og den levede bestemt op til forventningerne, den smukke by. Byen i sig selv er ufattelig smuk, og hele den første dag vi havde der, brugte vi på at vandre rundt i de små gader og stræder.

Vi ankom først på eftermiddagen, efter at have brugt formiddagen i et stort outlet nær byen. Her fik en del af os købt billige sko og kigget lidt. Vi var kørt fra Dresden efter morgenmaden, og havde altså planlagt det således, at vi kunne nå outlettet på vejen til den næste storby.

Vel fremme i Prag fik vi tjekket ind på hotellet og begav os så ned mod midtbyen. Vores kvarter var rigtig hyggeligt, og der var ikke særlig langt ned til butikker og restauranter. Og så forsvandt tiden lidt. Vi så på gadegøglere, (nogle) købte souvenirs, var på marked, hvor der bl.a. blev solgt sjove træfigurer og lækker frisk frugt, købte en is, kiggede på mennesker, drak en kop kaffe, tog billeder og sugede til os. Vi endte på en stor plads, hvor det store klokketårn står. Her tullede vi lidt omkring, og Rasmus og min mor var en tur oppe i tårnet, inden vi begav os tilbage mod vores eget kvarter. På vejen spiste vi på en hyggelig italiensk restaurant, og stillede op til pæne billeder i det fine aftenlys. Hjemme i lejligheden (der forresten var noget så hyggelig!) brugte vi aftenen på at slappe af, spille spil og slappe af. Vi var alle trætte efter en lang dag, og ville gerne være friske til den næste, hele dag i byen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar