mandag den 24. august 2015

Afsted på Hyttetur

lækkert feriemorgenmadsmåltid bestående af stenalderbrød med ost og brombærmarmelade, og brieost og tørrede tranebær, frugtsalat af æble, banan, galiamelon, vandmelon, ananas og kirsebær, samt kaffe med masser af mælkeskum på toppen.

I dag skal jeg, når skoledagen er slut, afsted på hyttetur... Og det er sådan noget af det, som jeg synes er svært og hårdt. Jeg ved at jeg skal afsted. At det er det bedste på lang sigt, og en god måde at lære mine nye klassekammerater at kende på. Det forlyder sig at sammenholdet styrkes på denne tur, og det er måske netop dét jeg har brug for, for rigtig at komme til at føle mig tilpas i det, jeg står i. Det er det, jeg føler jeg mangler. Et tilhørsforhold til gymnasiet og de mennesker, jeg skal være sammen med. Det skrev jeg om i dette indlæg.

Men det ændrer ikke på, at jeg ikke synes det er sjovt. Jeg synes det er voldsomt grænseoverskridende at skulle afsted på denne tur, og jeg skal bestemt overvinde mig selv for at gøre det. Der er bare så meget, der virker angstprovokerende for mig, så det er ret hårdt at være i. Jeg har forberedt mig så godt som muligt, men mit hoved er ikke helt fulgt med.

Det minder lidt om dengang hvor jeg skulle til Norge. Det nye og ukendte skræmmer mig, min krop reagerer med utilpashed og mit hoved fyldes med katastrofetanker. Jeg ved at det er fjollet. Og jeg ved også at jeg nok klarer det. Det skal jeg jo. Og hvis andre kan, så kan jeg også. I princippet.

Men altså. Det er ikke altid lige let at være særligt sensitiv, og lidt nervøst og usikkert anlagt af natur. For det er også en del af mig. Ligeså vel som jeg kan grine, more mig, nyde at opleve nyt og være sammen med folk, så kan det også nogle gange blive for meget, og give mig lyst til at sige fra. Og så på den anden side, så ved jeg det vil være et nederlag at melde fra, og det er også derfor, at jeg bliver nødt til at gøre det. 

Så jeg må få det bedste ud af det, og så bare glæde mig til det er klaret. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar