søndag den 27. september 2015

Naturoplevelser i Vandrestøvler

Bear Lake, Colorado, USA
Grand Canyon, Arizona, USA
Plitvice, Kroatien
Grand Canyon, Arizona, USA
Bear Lake, Colorado, USA
Grand Canyon, Arizona, USA
Plitvice, Kroatien
Yellowstone, Wyoming, USA

Jeg kommer fra hvad man nok vil anse som en ret aktiv familie. Motion og frisk luft har altid været en del af min opvækst, og noget, vi har kunne samles om. Min far er aktiv marathonløber og på min mors side af familien har gåture altid været et punkt på dagsordenen. En rigtig hyggelig familiedag kan meget vel inkludere en lang gåtur, for det er bare sådan en rar måde at få motion og frisk luft på, og samtidig snakket om løst og fast.

De gode motionsvaner og glæden herved har vi børn fået med, og det er jeg utrolig glad for. Det er noget lettere at få dyrket motion, når man ikke ser det som en sur pligt, men derimod som noget sjovt og dejligt, der er godt for både krop og sind. At fysisk aktivitet kan lede til nogle helt unikke oplevelser, er også en erfaring jeg er glad for at have med mig hjemmefra.

I hverdagen er det fodbold og løb/fitness, der fylder meget. Drengene spiller fodbold, min far løber som sagt, min mor og jeg træner på hold sammen og styrketræner i fitness og så løber jeg også. Alt sammen fordi vi har det godt med at gøre det, og altid har gjort det.

Når vi er på ferier, er det derfor også naturligt at frisk luft og motion ofte er en del af vores rejser. For ligeså vel som vi synes det er rart at slappe af ved en pool, så har vi også et behov for at komme ud og opleve noget! Og det kan meget vel være iført vandrestøvler. Hvis man er villig til at tage de gode gå-sko på og bevæge sig ud i naturen til fods, kan man nemlig få nogle helt vilde naturoplevelser. Det er en helt særlig måde at opleve naturen på i sin rå form.

Alle billederne er nogle vi har taget på ferier, hvor vi netop har været ude og vandre. Det er noget vi gør mere og mere, efterhånden som vi bliver ældre og ældre, og vi (særligt min mindste bror) efterhånden kan holde til mere og mere.

Derfor går min mor også og leger lidt med tanken om en rigtig vandreferie. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg tænker. For mit vedkommende ville det være alfa omega at der var noget spændende at kigge på. Det er dér, jeg synes det er fedt at vandre! Men hvis det en dag blev aktuelt, så er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at vi skulle have noget rigtigt udstyr. Det har jeg set at man fx. kan få hos tgk-shop.dk, der forhandler vandrestøvler, arbejdstøj, fritidstøj og meget, meget andet.

Så må vi se, om vandreferien nogensinde bliver til noget, men en anbefaling i forhold til at komme ud og nyde naturen, skal i hvert fald lyde herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar